Luciamyset får vänta

Efter moget övervägande och i dialog med styrelsen så har beslutet tagits att Furunäs intresseförening tyvärr inte arrangerar något luciafirande detta år.

Vi känner oss helt enkelt inte bekväma med att samla byborna i grillkåtan när allt fortfarande är så osäkert och nya mutationer och diverse andra virus är i omlopp. I grillkåtan är möjligheterna att hålla avstånd inte heller optimala.

Vi beklagar att detta kan innebära en besvikelse för många som har sett fram emot något som lyser upp i vintermörkret och som bryter vardagslunken, kanske särskilt barnen och barnfamiljerna sett fram emot det.

Därför vill vi gärna uppmuntra att de som vill, naturligtvis kan komma överens om en tid med varandra, samlas i och runt grillkåtan med eget medhavt fika, tända en eld ute (och inne om man vill) och göra något kul tillsammans. Skillnaden är att inte föreningen arrangerar, men stugan står öppen för alla – alltid.

Ni får dock vara beredda på att det kanske blir någon mellandagstipspromenad eller annat trevligt upptåg som vi hoppas kan glädja några. Mer om detta kommer senare.

Vi i styrelsen önskar er en fortsatt fin adventstid.

/Carin Johansson, ordförande

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.