Information och sommarhälsning till alla i byarna Furunäs och Krokfors

Detta blev onekligen en annorlunda vår för alla – även för vår förening som kraftigt har begränsats när det gäller att arrangera aktiviteter och möten. Ingen majbrasa blev det, men däremot var det glädjande att många passade på att gå den tipsrunda som vi anordnat. Det är trots allt viktigt att ha markörer och hitta möjligheter i en tid som prövar oss.

Årsmötet fick vi skjuta upp, men till slut kunde det genomföras den 16 maj. Protokollet finns med i detta utskick.

Vid årsmötet beslutades om nya stadgar. Den största förändringen är att vem som helst kan ansluta sig som medlem i föreningen ifall man stödjer stadgarnas intentioner om att föreningen ska verka för byns intressen och utveckling. Medlem blir man genom att betala medlemsavgift. Även de bybor som inte har betalat medlemsavgift får – precis som tidigare – ta del av information och får också delta i byns aktiviteter. Men vi hoppas förstås att alla ska vilja bli medlemmar och på så sätt vilja bidra med det nätta, men värdefulla tillskott som medlemsavgifterna innebär. Medlemsavgiften står kvar på samma nivå som de 22 åren förut – 50:- för enskild och 100:- för familj.

Stadgarna biläggs också detta utskick.

Några inbetalningskort skickar vi inte ut längre och det kan några sakna. Därför har jag gjort ett ”hemkok” nedan. Glöm inte att skriva ditt namn och adress vid inbetalning. Betala så snart som möjligt.

Fortfarande gäller plusgiro, men vi håller på att titta över möjligheten att byta bank då det har blivit höga avgifter med nuvarande bank.

 PG: 495 34 83-7.
Skriv namn och adressBetalningsmottagare: Furunäs intresseförening
         Belopp: 50 kr enskild/ 100 kr familj

Vi kör en hälsobingo även denna sommar. Bara lite förändrad från förra årets. Den gäller från 20 juni till och med 10 augusti så ni kan kanske få med några aktiviteter ”retroaktivt”. Jag kommer att skriva ut några och lägga i byakåtan inom de närmaste dagarna. Fina priser väntar.

Hoppas ni får en fin sommar trots att vi inte riktigt kan göra som vi vill. Vi får kämpa!

/Styrelsen genom Carin

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.