Nytt datum och ny tid för årsmötet är lördag den 16 maj kl.13

Tyvärr så måste vi skjuta på årsmötet ännu en gång!

Prognosen säger visserligen att det ska bli bättre väder innan kvällen, men…..
Vi kan inte sitta ute och föra anteckningar ifall det regnar eller snöar så vi har beslutat att flytta fram mötet. Vi tar det på den planerande städdagen på lördag. Vi är klara med städningen ca 13, kanske lite innan och då tar vi mötet.

Alltså nytt datum och ny tid för årsmötet är lördag den 16 maj kl.13

Samma förutsättningar gäller som tidigare: Håll distans, kom bara om du är frisk och inte har några förkylningssymptom, skicka en annan att vara ombud om du vill vara helt säker. Ta gärna med något att sitta på och klä dig varmt för vi kommer att sitta ute.


Hälsningar Styrelsen

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.