Årsmötet för Furunäs intresseförening skjuts fram!

På grund av det rådande läget med rekommendationen att vidta försiktighetsåtgärder för att inte sprida viruset Covid-19 så har styrelsen för Furunäs intresseförening beslutat att skjuta fram årsmötet som skulle ha hållits tisdag den 17:e i ca 2-3 veckor.

”Varför? Det kommer väl inte 500 personer till vårt årsmöte!”

Vårt svar blir att även om det inte kommer många så kan själva tanken på att utsätta sig för smitta vara ett hinder för personer som befinner sig i någon av riskgrupperna – i grillkåtan sitter vi ganska tätt. Vi vill inte att någon ska behöva avstå möjligheten att utöva demokrati på grund av risken att bli svårt sjuk.

Vi vet förstås inte vilka riktlinjer som gäller framöver, men tänker att vi kan förbereda oss på ett annat sätt och komma överens om en handlingsplan ifall hotet fortfarande finns över oss.

/Styrelsen för Furunäs intresseförening genom

Carin Johansson, ordförande

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.